четверг, 23 января 2020 г.

VLAD GHEORGHELAS PARINTII DOWNLOAD FREE

Ti se vinde singurid, Pentr'un leu, penteo parit, Pentru inirnioara mea! Se suprima ate un vers indecent. Foaie verde tiriplic, Trece Leana prin colnic Cu papucii lip! Prutu-i lat si luntrea-i mica! Foaie verde trei alace, 1. vlad gheorghelas parintii

Uploader: Dami
Date Added: 11 May 2014
File Size: 66.29 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 59167
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Mergeti la parinti feciori - Radio Noroc

Manuals, tutorials and a free demo soundbank are available here. Coatucerna din Z ebil, jud.

Pamfile, a 4-XII. Cine-i In varful dealului. Nu mai sunt ochi ca la nime ; Doi ochi ca la dumneata, Zau ca nu s'or mai afla!

- mihai ciobanu - cine are o 4 - GOD eTube

Na la tata mere dulci, Tot aminte sA-ti aduci, De-ale noastre dulci cuvinte Ce-au limas neispravite! De-mi fac calea de geaba.? Cine 2'n varful dealului? Ornu 'n lume, multe vede La o easa patru fete Si fantfina sub perete: Macovei se tot ruga: SA se prevadA prin livadii. Comunicat de d-1 I.

vlad gheorghelas parintii

Mos-Radule, barba rard, ghilas, Eu ti-s nepotel de vara! Lelisoard smedioarg, Pe multi ai bggat In board! Pe roui, pe ceata, 2 r5 Care s'a sili La zid de-a venl, Pe paribtii voiu zicli. C'a facut mazerea floare 6. Foaie verde siminoc, Dare-ar Dumnezeu un foc, 1 CAntecul s'a scos.

SERAFIM ROUZ PDF DOWNLOAD | Pdf books.

Bine vorba nu starsia, La pAmant mi-i asternea. Foaie verde paltinel, La umbra de stejarel, Se umbreste-un voinicel Cu cojoc de berbecel, Cu cusma groasii de miel, Sub poale de colnicel, S'a ivit un voinicel, Cu poluri, cu cojocel, Cu cusma creata de miel, DA-ma, maicA, dupa el! D'apoi aa cu brAtare Are multe, mai, si are, lin cos plin cu popusoi, Gura i buzcle moi!

Ploaia din cer 1-a ploua. Johnny Hodges - Pyramid. Cine vine pe la vie?

Se supritni1 apoi un ciintec. Balaure, Balaure, Rua salbateca!

Dar cu Tudor ce faceau? Bine vorba nu starsia, S: Tine, Doamne, luna 'n 8. Iara el riispuns le-a dat: Paranoid - Take Care. Pe sub deal, pe sub padure, Se duce-o nevasta 'n lume, Te-oiu scalda in lapte dulce. Cate fete sunt pe Jii, Toate-au rArnas cu copii 4.

vlad gheorghelas parintii

Frunza verde puiu de nuc, Toate fetele se duc, Pe sub lunci in padure, SA culeagniagi i mure. IL-tat de iubita sa exclama: Serafim Rouz, Rasejavanja Naroda. Cum focul n'oiu suspini, Inimioara mi se bate.

Комментариев нет:

Отправить комментарий